Make your own free website on Tripod.com
STEM OP DEZE BABE!

Meest gewilde Babe
Gewilde Babe
Zomaar een Babe
GEEN Babe

 

 

ELIZABETH CATHERINA ELLEMIEKE VERMOLEN


Levensverhaal

Previous

Geboortedatum: 13 oktober 1976

Geboorteplaats: Hellevoetsluis

Huidige verblijfsplaats: Amstelveen

Lengte: 1,76 m

Maten: 90 cm, 63 cm, 93 cm

Opleiding: MAVO, Schoevers (3 jaar)

Interessante feiten: Eigenwijs, koppig, leergierig, perfectionistisch, spontaan.
Getrouwd geweest met John Ewbank.


Levensverhaal

Net toen ze na een moeilijke puberteit had besloten dat ze met jongeren wilde werken, kwam er in een croissanterie een fotograaf naar haar toe die vroeg of ze model wilde worden. 'Nee hoor, dat is niets voor mij,' zei ze nog. Maar dat pakte heel anders uit: "Uit nieuwsgierigheid heb ik meegedaan aan de modellenwedstrijd 'Next Generation'. Toen ik derde werd schreef ik me in bij Max Models. De dag daarop had ik een aanvraag voor Yes, ik werd meteen O'Neill-meisje en stond in no time op de cover van de Cosmopolitan. Ik wilde wel een opleiding, dus maakte ik de mavo af en begon ik aan Schoevers, maar na drie jaar - op mijn achttiende - besloot ik me toch volledig te storten op mijn modellencarrière. Van reizen leer je tenslotte ook veel, ik weet nu wat er te koop is in de wereld. Mensen hebben vaak het gevoel dat ze moeten reizen om 'het' allemaal te ontdekken, maar het belangrijkste wat ik ervan geleerd heb, is dat ik het liefste thuis ben! Nederland is de plek waar ik oud wil worden, maar dan wel overwinteren in Spanje natuurlijk..."

Tijdens een opdracht in Miami leerde ze John Ewbank kennen, de man achter de teksten van onder andere Marco Borsato. "John was qua uiterlijk niet een man waar ik me voor zou omdraaien ofzo. Hij ziet er goed uit, maar ik val meer op latino's. Toch was er vanaf het begin al een spanning tussen ons. Toen we alleen achterbleven in de inmiddels gesloten hotelbar, gingen we samen achter de piano zitten. Ik wilde een liedje voor hem pingelen, maar omdat ik dacht dat hij toch niet kon spelen, liet ik hem beginnen. Dat deed-ie, ik weet niet meer welk nummer het was, maar ik was sprakeloos. Zo mooi, dat ik echt niet meer kon aankomen met mijn vlooienmars! Die avond hebben we met een fles wijn tot vijf uur 's morgens op het strand zitten kletsen. Wat bleek: hij had precies dezelfde normen en waarden als ik. Lekker ouderwets: trouwen, kinderen, niet vreemdgaan. Toen we zoenden sloeg de vonk helemaal over. Binnen drie dagen wist ik dat het de vader van mijn kinderen zou worden, een maand later zijn we verloofd en een jaar later waren we getrouwd." Toch bleek het niet de ideale man voor Ellemiek te zijn, want een aantal maanden later scheidden ze weer.

"Omdat John het vervelend vond als ik vaak weg was, ben ik me naast het modellenwerk gaan richten op de tv-wereld. Ik deed wat screentests, onder andere voor de Rabo Top 40, en zo kwam ik in contact met Joop v/d Ende Producties. Assistente van Hans van der Togt leek me wel een leuk opstapje."
Een opstapje naar een rol in Goudkust blijkbaar.


Verschenen

TV
+ Rabo Top 40 (1998)
+ Millenniumspel (1999)
+ Goudkust (2000)
+ Waku Waku
+ Liefde en zo
+ Reclame: C&A, Arcade, Amstel Bier


Foto's:

Most Wanted Babes is een onderdeel van Igneous' Gateway 1999-

Adverteren via Kliks.nl
Adverteren via Kliks.nl
HELP VERNIEUWEN!
Als u verlopen informatie tegenkomt of u heeft nieuwe informatie, schrijf dat dan hieronder neer.